HP LaserJet CM1415fn

HP LaserJet CM1415fn   Zbornica-HP-LJ-1415-barvni   194.249.211.62

Nastavitev spletnih storitev

Nastavitve

Če želite sprejeti pogoje uporabe in omogočiti spletne storitve HP, kliknite »Enable« (Omogoči). Preberite spodnje informacije.

HP-jeva storitev ePrint

Tiskajte s katerega koli mesta
 
Brezplačna storitev HP ePrint omogoča preprosto tiskanje iz e-pošte kadar koli in povsod. Priložite datoteko e-pošti in jo pošljite na e-poštni naslov tega tiskalnika. Priloga bo samodejno natisnjena s tem tiskalnikom. Med podprte vrste datotek prilog sodijo dokumenti .pdf, .jpg, .tif in Microsoft Office(R).
 
   OPOMBA: Priloge bodo morda natisnjene drugače, kot so videti v programski opremi, s katero so bile narejene. To je odvisno od uporabljenih izvirnih pisav in postavitve.
 
Vaš tiskalnik je zaščiten
 
Za preprečevanje nedovoljene e-pošte HP tiskalniku dodeli naključni e-poštni naslov, ki ga nikoli ne objavi, in privzeto ne odgovarja nobenemu pošiljatelju. Storitev ePrint ponuja tudi zaščito pred neželeno pošto, ki ustreza uveljavljenim standardom, e-poštne priloge pa pretvarja v obliko, namenjeno le tiskanju. S tem omogoča zaščito pred virusi in drugo škodljivo vsebino.
 
   OPOMBA: Storitev ePrint e-pošte ne filtrira po vsebini, zato ne more preprečiti tiskanja sporne ali avtorsko zaščitene vsebine.

Prog.

Tiskajte vsebino iz spleta brez računalnika
 
Programi omogočajo dostop do spletne vsebine in tiskanje neposredno v računalniku.
  • Dodajte več programov iz spleta.

HP-jev ePrintCenter

Uporabite HP-jevo spletno mesto ePrintCenter
 
Z brezplačnim spletnim mestom HP ePrintCenter lahko izboljšate varnost storitve ePrint, določite e-poštne naslove, s katerih je mogoče pošiljati e-pošto v tiskalnik, prenesete programe Print (če so na voljo za vaš izdelek) in dostopite do drugih brezplačnih storitev.
  • Več informacij ter specifične pogoje in določila najdete na HP-jevem spletnem mestu ePrintCenter: www.hpePrintCenter.com